Ş.M.G'de başarılı takımlara ödül

Ş.M.G

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan:”Sizlerle gurur duyuyoruz”




İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan:”Sizlerle gurur duyuyoruz”

Şehit Mehmet Gönenç Lisesi'nde(Ş.M.G) başarılı takım ve sporcular için ödül töreni gerçekleşti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporlarının, 2012-2013 eğitim-öğretim yılında düzenlediği karşılaşmalarda, önce Marmara Grubu karşılaşmalarında birinciliği elde eden Genç Kız Basketbol Takımı, Genç Erkek Basketbol Takımı ve Genç Kız Voleybol Takımları, bu sonuçların ardından katıldıkları il birinciliği karşılaşmalarında da başarılı oldular. Ş.M.G takımlarından Kız Basketbol Takımı il ikincisi, Erkek Basketbol Takımı il birincisi, Kız Voleybol Takımı, il ikincisi olma başarısını gösterdiler.

Başarılı takımların kupalarını veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan, öğrencilere yaptığı konuşmada sporda başarının, güveni de beraberinde getirdiğine dikkati çekerken, Ancak hedeflerinizi hep büyük tutun. İl birinciliğinden sonra ülke birinciliğini, ardından Türkiye birinciliğini düşünün. Kendinize inanın. Sizlerle gurur duyuyoruz” dedi.

İl birinciliğini elde eden Ş.M.G Erkek Basketbol Takımı, 15-17 Ocak 2013'te Tekirdağ, Kız Voleybol Takımı ise 11-15 Şubat 2013'te, Bilecik'te oynanacak grup maçlarında mücadele verecek.









Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli